backgammon online play

Het spelen Backgammon die de het Aanvallen Strategie gebruikt

Het aanvallen in online backgammon is de strategie die de meeste punten kan winnen en de meeste spelen in online backgammon verdienen. Het aanvallen in online backgammon betekent rakend controleurs en houdend uw tegenstanderscontroleurs op de staaf voor de meeste hoeveelheid tijd in het spel, tot u een bewijs het winnen positie inzake de lijst hebt.

Deze aanvalsstrategie kan allen door het spel worden gebruikt. bij het begin van het spel zal het uw tegenstander blokkeren en zal u het hoofdbegin geven om het spel verder te winnen. De middenweg door het spel zal het u toestaan om rij na rij te bouwen zodat wordt uw tegenstander gevangen en niet kan zich bewegen tenzij u de lijst ontruimt. Tegen het eind van het spel kan deze strategie u toestaan om met meer punten te winnen die uw online backgammon tegenstander houden die tot het einde van het spel wordt geplakt.

Hoe te om wanneer om in online backgammon aan te vallen te weten?

Nadat u een spel begint, en een optie hebt om uw tegenstander aan te vallen, verg uw tijd en bekijk de raad.

  • Steunt deze bewegingsopbrengst uw tegenstander een paar stappen, of is de aangevallen controleur reeds ver achter in het bedelen van de raad?
  • Hebt u om het even welke het openen aan uw kant van de raad, dat uw tegenstander uit dit online backgammon spel voordeel halen en kan winnen?

Na het overwegen van dit soort argument en gelijkaardige degenen, als u beslist aan te vallen, zorg ervoor de aanval u ook helpt uw het winnen positie vooruitgaan en beveiligt de tegenstander niet vooruitgaat.

Articles

Human vs AI in Backgammon
October-22-2006 Sunday
Putting a game into a computer is not news anymore. Take backgammon for example. As early as the 1970's humans have been developing computer programs that would play backgammon with them.
Spot the Backgammon Difference
October-19-2006 Thursday
A way of spotting the difference between novice and expert backgammon players is by listening to their choice of words. Do you like to sound like a novice? If no, then learn some backgammon terms.
Mastering Backgammon Tournament Strategies
January-22-2007 Monday
Competing in backgammon clubs or tournaments is one way of making the game of backgammon worthwhile. There is a big difference between tournament backgammon and recreational backgammon.

divider
Close