backgammon online play

Het spelen Backgammon die de het Aanvallen Strategie gebruikt

Het aanvallen in online backgammon is de strategie die de meeste punten kan winnen en de meeste spelen in online backgammon verdienen. Het aanvallen in online backgammon betekent rakend controleurs en houdend uw tegenstanderscontroleurs op de staaf voor de meeste hoeveelheid tijd in het spel, tot u een bewijs het winnen positie inzake de lijst hebt.

Deze aanvalsstrategie kan allen door het spel worden gebruikt. bij het begin van het spel zal het uw tegenstander blokkeren en zal u het hoofdbegin geven om het spel verder te winnen. De middenweg door het spel zal het u toestaan om rij na rij te bouwen zodat wordt uw tegenstander gevangen en niet kan zich bewegen tenzij u de lijst ontruimt. Tegen het eind van het spel kan deze strategie u toestaan om met meer punten te winnen die uw online backgammon tegenstander houden die tot het einde van het spel wordt geplakt.

Hoe te om wanneer om in online backgammon aan te vallen te weten?

Nadat u een spel begint, en een optie hebt om uw tegenstander aan te vallen, verg uw tijd en bekijk de raad.

  • Steunt deze bewegingsopbrengst uw tegenstander een paar stappen, of is de aangevallen controleur reeds ver achter in het bedelen van de raad?
  • Hebt u om het even welke het openen aan uw kant van de raad, dat uw tegenstander uit dit online backgammon spel voordeel halen en kan winnen?

Na het overwegen van dit soort argument en gelijkaardige degenen, als u beslist aan te vallen, zorg ervoor de aanval u ook helpt uw het winnen positie vooruitgaan en beveiligt de tegenstander niet vooruitgaat.

Articles

A Background of Backgammon
October-24-2006 Tuesday
Backgammon is a board game that is essentially a racing. Each player's goal is to bear off all of his counter from the board. The game is a mixture of chance game and of strategies.
The Lowdown on Poker and Backgammon
February-06-2008 Wednesday
Poker and backgammon are two different games both gaining in popularity at their own way. Know which is which to know the game for you.
Playing Backgammon
July-20-2006 Thursday
This article presents the basic rules of playing backgammon. It is meant for those just starting to learn backgammon.

divider
Close